Bilincsek

9 MM-ES TÖMLŐ BILINCStomlobilincs_9mm

A tömlő bilincs 9mm széles rozsdamentes acélszalagból készül, melynek élei le vannak kerekítve, így az nem károsítja a tömlő külső felületét. A bilinccsel – a szalaghoz hegesztett háznak köszönhetően – nagyobb meghúzási nyomaték és hosszabb élettartam érhető el, a tömlőbilincs többször is felszerelhető.

12 MM-ES TÖMLŐ BILINCStomlobilincs_12mm

Az erősített tömlő bilincs 12mm széles, 0,7mm vastagságú, lekerekített szélű, rozsdamenetes (AISI 304) szalaggal és a hozzá hegesztett csavarház egységgel rögzíthető. Ezeket a bilincseket közepes meghúzási nyomaték (8Nm) igényű helyekre ajánljuk.

TARTOZÉKOKfront_csavar_tartozek

A Mikalor csigamenetes bilincs kiegészítő alkatrésze, mely a bilincs és a felhasználó védelmére szolgál. A bilincsszalag kiálló végére vagy a csavarzat hatlapfejére szerelve a szalag széleit tompítja így elkerülhető egy esetleges sérülés. Egyaránt elérhető a 9mm-s és a 12mm-s szalagszélességű bilincshez. Ezen felül a csavarzatra szerelhető kézi kulcs is rendelhető, mely a szerszám nélküli rögzítést teszi lehetővé.

ÜZEMANYAGTÖMLŐ MINIBILINCSminibilincs

Az üzemanyagtömlő bilincs vékonyfalú, kis átmérőjű tömlők rögzítésére ajánlott. A minibilincs galvanizált acél – W1 (rendelésre, rozsdamentes acél – W4) alapanyagból, 9mm széles lekerekített szalaggal készül.

FÜLES BILINCSfules_bilincs

A füles bilincs egy speciális szerszám segítségével szerelhető, egyszer használatos, gyors felszerelést tesz lehetővé. W1 (rendelésre, rozsdamentes acél – W4) alapanyagból elérhetőek a füles bilincsek.

CLIP BILINCSclip_bilincs

A clip bilincs előnye a könnyű és gyors szerelhetőség. A különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy a teljes átmérőben egyenletes legyen a bilincs szorító ereje. A Mikalor clip bilincs W4 – AISI 304 alapanyagban rendelhető.

CSAVAROS TÖMLŐBILINCScsavarosbilincs

Hatlapfejű csavar és anya segítségével rögzíthető, nagy nyomatékkal meghúzható blincs, 21-26mm széles, rozsdamentes (AISI 304) acél szalaggal szerelve.

DUPLA CSAVAROS TÖMLŐBILINCSdupla_csavarosbilincs

A pontosabb illeszkedés és a könnyebb felszerelés érdekében ezek a bilincsek két csavar segítségével rögzíthetőek, különösen nagy meghúzási nyomaték mellett. Alkalmazhatóak nagyobb üzemi nyomású tömlők esetén is.

TÖMLŐ BILINCS KÉSZLETmeretre_vaghato_bilincs

Felhasználás igénye szerint, különleges / egyedi méretre készíthető bilincsek, folyóméterből vágható rozsdamentes szalag és a hozzá rögzíthető ház segítségével; kétféle kiszerelésben.

RUGÓBETÉTES BILINCSrugobetetes_bilincs

DIN3017 szabvány szerinti tömlőbilincs, ami egy belső rugós elemmel van kiegészítve. A rugóbetét szerepe, hogy hirtelen hőmérséklet változáskor illetve rezgésnek/vibrációs igénybevételnek kitett helyeken is tökéletes maradjon a tömlő rögzítése, így elkerülve a szivárgást.

SPIRÁLTÖMLŐ BILINCSspiraltomlo_bilincs

A spiráltömlőbilincs különböző falvastagságú spiráltömlők rögzítésére szolgál. A spiráltömlőbilincs a spirálok között szorít, így a spiráltömlő a bilincs segítségével tökéletesen illeszkedik a tömlőcsonkhoz. Erősebb kötést biztosít a drótos bilincsnél.

DRÓTOS TÖMLŐBILINCSdrotos_bilincs

A drótos tömlőbilincs elsősorban vékony falvastagságú spiráltömlők rögzítésére szolgál. A drótos spiráltömlő bilincs a spirálok között szorít, így a spiráltömlő a drótos bilincs segítségével tökéletesen illeszkedig a tömlőcsonkhoz.

KÉTRÉSZES SZORÍTÓ BILINCSketreszes_bilincs

Két félből csavarok segítségével összeszerelhető bilincsek, melyek pontosan illeszkednek a tömlők külső átmérőjéhez és a tömlő csatlakozókhoz egyaránt. EN 14420-3 és DIN 2817 számú szabvány szerint, alumínium, rozsdamentes acél valamint réz alapanyagból.

KÉTRÉSZES ÖNTVÉNYBILINCSketreszes_ontvenybilincs

Két félből csavarok segítségével összeszerelhető öntvény bilincs. Az SL (HSL) temperöntvény bilincs pontosan illeszkedik a tömlő külső átmérőjéhez és a tömlő csatlakozóhoz egyaránt.

GUMIBETÉTES BILINCSgumibetetes_bilincs

A gumibetétes bilincs, tömlők, csövek rögzítésére (géptestekhez, falhoz) alkalmas, mely a gumibetétnek köszönhetően zajtalan rögzítést tesz lehetővé. A gumibetétes bilincs W1 anyagminőségben, 12,- 15 és 20mm-s szalagszélességben rendelhető.

LÉGFÉKTÖMLŐ BILINCSminibilincs (1)

A légféktömlő bilincs gépjárművek, tehergépkocsik, pótkocsik légféktömlőinek rögzítésére szolgál. A légféktömlő bilincs W1 anyagminőségben, 15-35mm-s mérettartományban rendelhető. A légféktömlő bilincs szalagszélessége mérettől függően 12-15mm.

RUGÓSBILINCSrugos_bilincs

DIN 3021 szabvány szerinti rugós bilincs, beépítése olyan helyre ajánlott, ahol a hőmérséklet -40°C – +120°C-ig változhat. A bilincs szerkezete lehetővé teszi, hogy ebben a hőmérséklettartományban is az egyenletes sugárirányú szorítóerő megmaradjon. Könnyen szerelhető, újrafelhasználható.