Csatlakozók

STORZ CSATLAKOZÓKstorz

Víz és egyéb folyékony anyagok szállítására alkalmas szívó-nyomó tömlő-csatlakozó, tömlővéges, külső és belső menetes kialakításban, 13-250mm névleges tömlő belső átmérőig. Standard alapanyag: alumínium, de külön rendelésre réz és rozsdamentes alapanyagú Storz csatlakozó is szállítható.

KAMLOK CSATLAKOZÓKkamlok_a

Mil-C-27487 szabvány szerinti tömlőcsatlakozó, mely folyékony és szilárd halmazállapotú anyagok továbbítására alkalmas; 13-200mm névleges átmérőben, alumínium, rozsdamentes acél, réz, bronz és polipropilén alapanyagokból.

TW TARTÁLYKOCSI CSATLAKOZÓKtw_mkv

TW (Tankwagen) tartálykocsi csatlakozói, DIN 28450 szabvány szerint, folyékony, szilárd és légnemű anyagok szállítására, tartálykocsik feltöltésére és leeresztésére, 50-100mm (2”-4”) névleges tömlőátmérőkben, réz és rozsdamentes acél (egyes esetekben alumínium és polipropilén) alapanyagokból.

ÉLELMISZERTÖMLŐ CSATLAKOZÓKfood_fejlec

DIN 11851 és SMS 1145 szabvány szerinti Food, élelmiszeripari tömlő-csatlakozók, kúpos és lapos tömítésű kialakításban, élelmiszeriparban, gyógyszeriparban és vegyiparban alkalmazható termék. Rozsdamentes acél alapanyagból 13-100mm névleges tömlőátmérőben szállítható.

TRICLAMP CSATLAKOZÓKtricl

A Triclamp tömlőcsatlakozó széles körben alkalmazható (élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar, bio-üzemek), ahol a kiemelkedően magas minőségre szükség van. A Tri-clamp csatlakozók DIN 32676, INCH, IMPERIAL, és ISO 1127 szabványok szerinti készülnek, rozsdamentes acél alapanyagból.

CARDAN CSATLAKOZÓKzold_cardam_csatlakozo

A Cardan tömlőcsatlakozó előnye, hogy -15° +15° szögeltérésű csatlakozást képes biztosítani, ezzel elősegíti a tömlő feszültségmentes összekapcsolását, 10-20bar üzemi nyomástartomány melett, -40°C +80°C közötti üzemi hőmérsékleten. A Cardan csatlakozó alapanyaga: galvanizált acél, vagy rozsdamanetes acél (AISI 304).

GUILLEMIN CSATLAKOZÓKguillemin

A Guillemin csatlakozók széles körben alkalmazhatók folyékony és szilárd halmazállapotú anyagok szállítására, akár 16bar üzemi nyomás mellett is. A Guillemin tömlő csatlakozók, gyors szerelhetőséget biztosítanak, a két szimmetrikus fél összeillesztésével. Guillemin csatlakozó szállítható méretei: 1.1/2” – 4” illetve, 38mm – 110mm-ig.

TÖMLŐVÉGEKtomloveg

Belső vagy külső menetes kialakítású tömlővégek sima vagy bordázott kivitelben, biztonsági peremmel vagy anélkül, réz és rozsdamentes alapanyagból, 6-100mm névleges tömlő belső átmérőkhöz.

TÖMLŐTOLDÓtomlotoldo

A tömlőtoldó segítségével egyszerűen, gyorsan és üzembiztosan lehet a csöveket meghosszabbítani. A csőtoldó továbbá alkalmazható meghibásodott tömlők gyors javítására, a hibás tömlőszakasz kivágásával és a tömlőtoldó beépítésével. A tömlőtoldók a kisebb átmérőkben réz, a nagyobb átmérőkben alumínium alapanyagból készülnek.

GŐZTÖMLŐ CSATLAKOZÓKgoztomlo_fejlec

Gőz, víz valamint forró víz szállításra alkalmas tömlő csatlakozó EN 14423 / DIN 2826 szabvány szerint. A gőz tömlőcsatlakozó elérhető acél, rozsdamentes acél és bronz alapanyagból, 13-50mm tömlőátmérőkhöz.

MENETÁTALAKÍTÓK, KÖZCSAVAROKatalakito

A lekülönbözőbb átalakító közdarabok, külső-külső menetes, belső-belső menetes, külső-belső menetes átalakító közdarabok, toldó csonkok, réz, rozsdamenetes acél és alumínium alapanyagokból, ½” – 6” menetátmérőkig.

KARIMÁS CSATLAKOZÓKzold_karimas_csatlakozo

A karimás tömlőcsatlakozók háromféle alapanyagból (galvanizált vagy rozsdamentes acél és polipropilén) rendelhetők. A peremes csatlakozó lehet laza vagy fix illesztésű, bordázott vagy sima tömlővégű kivitel, 13-200mm tömlő belső átmérőjű tömlők csatlakozásához. A karima furatainak száma 4, 8, 12, 16 és 20db lehet.

PRÉSLÉGTÖMLŐ CSATLAKOZÓKpresleg_fejlec

DIN 3489 szabvány szerinti préslégtömlő-csatlakozó, 42mm-s körömtávolsággal, tömlővéggel, külső vagy belső menettel galvanizált acél alapanyagból 10-32mm belső átmérőjű tömlők szereléséhez.

GK KÖRMÖS CSATLAKOZÓKgk_csatlakozo

GK (Geka-rendszerű) tömlő-csatlakozó, víz, melegvíz szállítására, 20bar maximális üzemi nyomás és -30°C +120°C üzemi hőmérséklet között. A geka csatlakozók réz alapanyagból és 10-38mm belső átmérőjű tömlőkhöz szállíthatók.