Megnyitottunk!

GYÁRELLÁTÓ

 A beszerzést bízza ránk. Ez a hatékony termelés garanciája!

A GYÁRELLÁTÓ az Oktogon-Molnár Kft. vállalkozása, amely teljes körű garanciával megoldja az ipari üzemek minden beszerzéssel kapcsolatos feladatát.
Mi azért dolgozunk, hogy partnereink hatékonyabban termelhessenek.
A GYÁRELLÁTÓ leveszi partnerei válláról a beszerzését a beszállítókkal való kapcsolattartás minden feladatát és felelősségét!
Mindezt teljes körű garanciával biztosítjuk!

Cégünk 26 év tapasztalatával kifejezetten prémium megoldásokat kínál. Elsősorban csapágyak, hajtástechnikai elemek, tömítéstechnikai anyagok, valamint a karbantartáshoz szükséges kenő- és szerelőanyagok forgalmazása tartozik fő profilunkba. Nagy tapasztalatunk van a növényolajipar, cukoripar, vegyipar, vasúti kocsi-gyártás és a mozdonyjavítás, a műanyagipar és mezőgazdasági gépgyártás területén.

A GYÁRELLÁTÓ mindehhez természetesen magas szintű műszaki szaktanácsadást is biztosít. Képzett szakembereink hatékony segítséget nyújtanak partnereink műszaki problémáinak megoldásában, szerelési és termék-felhasználási oktatások szervezésében. Ezen felül folyamatos ügyeletet biztosítunk, kihelyezett raktárakat üzemeltetünk.

Szolgáltatásunk minőségére teljes körű garanciát vállalunk, így partnereink biztosak lehetnek abban, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatást kapnak.

Képviselt márkáink: FAG( csapágy), INA(csapágy), LUK (kuplung), Optibelt (ékszíj), Berner (karbantartó anyagok), Loctite (rögzítés- és ragasztástechnika), Renold (ipari görgősláncok), BOSH (lineáris csapágyak), Agip és SIMALUBE (kenéstechnika), Nilos és SOG (tömítések és szimeringek), Dronco (csiszolástechnika).

A GYÁRELLÁTÓ székhelye Budapesten található, de a kereskedelmi munka Szolnokon és Kalocsán folyik. Utóbbi telephelyen egy csaknem 6000 négyzetméteres telken, jelentős raktári területekkel és egy 150 négyzetméteres üzletben dolgozunk.

A cég tulajdonosa és ügyvezetője Molnár Dezső, akinek 1985-óta felhalmozott tapasztalata koncentrálódik a GYÁRELLÁTÓ eredményes üzemeltetésében.

GYÁRELLÁTÓ – garantáljuk az Ön nagyobb hatékonyságát.

6300 Kalocsa, Pataji út 39. (51-es főút mellett)

 

This entry was posted in Egyéb.