Személyautó olajok

Agip TECSINT SX SAE OW-40

Teljesen szintetikus, Agip-technologiájú „High-Tech”. könnyúfutású, üzemanyag takarékos (EC) motorolaj, kiválóan megfelel a legmodernebb benzin- és dízelmotoros személy gépjárművekhez (turbofeltőltős vagy közvetlen befecskendézesűhöz is). Az üzemanyag megtakarítás és a bemeiegedés alatti nagyon alacsony károsanyag kibocsátás révén lokozottan környezetkímélő termék. A legalacsonyabb hőmérsékletek mellett is nagyon gyorsan körülolajozza a motort, ezáltal mimimálisra csökkenti a hideginditási kopást és jelentősen megnöveli az alkatrészek élettartamát. A gépgyártói előírások figyelembe vételével kiváló meghosszabbított olajcsere periódusokhoz is.

Agip TECSINT SAE 5W-30

Teljesen szintetikus, Agip-technológiájú „High-Tech”, könnyűfutású, üzemanyag takarékos (EC) motorolaj, kiválóan megfelel a legmodernebb benzin- és dízelmotoros személygépjármúvekhez (turbófertöltóshoz vagy közvetlen befecskendezésűhöz is). A termék modern motorolaj koncepciója révén növeli a motorteljesítményt, nemcsak kiváló kopásvédelmet, de jelentős, kb. 3% üzemanyag megtakarítást is jelent, ráadásul az üzemanyag megtakaritás és a bemelegedés alatti nagyon alacsony károsanyag kibocsátás révén fokozottan környezetkímélő tulajdonságú. A legalacsonyabb hőmérsékletek mellett is nagyon gyorsan körülolajozza a motort, ezáltal minimálisra csökkenti a hidegindítási kopást és jelentősen megnöveli az alkatrészek élettartamát. A gépgyártói előírások figyelembe vételével kiváló meghosszabbított olajcsere periódusokhoz is.

Agip FORMULA LL FO SAE 5W-30

Szintetikus, magas teljesítményszintű, csökkentett HTHS viszkozitású (nagy hőmérsékleten és nagy nyírási terhelés melletti mért viszkozitás) motorolaj, különösen a legújabb FORD, RENAULT, CITROEN és OPEL modellekhez, ezen belül is kifejezetten ajánlott a FORD Focus, Mondeo és Transittípusokhoz. Jelentős üzemanyag megtakarítást biztosít, valamint az üzemanyag megtakarítás és a bemelegedés alatti nagyon alacsony károsanyag kibocsátás révén fokozottan környezetkímélő tulajdonságú.

Agip SINT 2000 SAE 10W-40

Szintetikus, magas teljesítményszintű, könnyűfutású motorolaj, kiválóan megfelelő a modern benzines dízelmotoros személygépjárművekhez, turbófeltöltővel vagy anélkül, egész éven át történő használatra. Az Agip -Eszter- Technológián alapuló új generációs szintetikus bázisolaja különös előnyöket kölcsönöz a terméknek. Alacsony hőmérséklet mellett is gyorsan körülolajozza a motort, ezáltal minimalizálja a hidegindítási kopást. Használatával jelentős üzemanyag megtakaritás érhető el, legalább 2,4% (Energy Consenving, EC). Nagy teljesítmény tartalékokkal rendelkezik meghosszabbított olajcsere periódus mellett is, a gépgyártói előírások figyelembe vételével.

Agip SINT TURBO DIESEL SAE 10W-40

Szintetikus, speciális, gyorsolajozású, üzemanyag takarékos dízel motorolaj, a legtöbb dízelmotorhoz, szívó- és turbófeltöltésűhöz egyaránt. Alacsony hőmérséklet mellett is gyorsan körülolajozza a motort, ezáltal csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Minimálisra csökkenti a lerakódásokat és jelentősen meghosszabbítja a motorok élettartamát. Egész éven át használható, a legmelegebb nyári időben is stabil kenőfilmet tart, ugyanakkor könnyű hidegindítást garantál a hideg, téli napokon.

Agip EXTRA HTS SAE 5W-40

Teljesen színtetikus, magas teljesítményszintű, könnyűfutású motorolaj, kiválóan megfelelő a modern benzin- és dízelmotoros személygépjármüvekhez, turbófeltöltővel vagy anélkül, egész éven át történő használatra. A nagyon alacsony hőmérsékletek mellett is nagyon gyorsan körülolajozza a motort, ezáltal minimalizálja a hideginditasi kopást és jelentősen megnöveli az alkatrészek élettartamát. Használatával jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el, az EC (Energy Conserving) vizsgálatban mért tapasztalatok szerint. Alkalmazható meghosszabbított olajcsere periódus mellen is, a gépgyártói előírások figyelembe vételével.

Agip RACING SAE 10W-60

Teljesen szintetikus verseny-motorolaj, különleges formulázása révén a versenyzés legszélsőségesebb igényeit is kielégíti. Motorvédelem és teljesítményszint tekintetében nagyon magas színvonalú termék, kiváló a nagy fajlagos teljesítményű motorokhoz, rendkívül szigorú körülmények közötti versenyzéshez (pályaversenyhez, rally-ben, terep versenyeken, sivatagi klímában, stb.). Az alacsony illékonyságú és nagy hőstabilítású szintetikus komponensek különlegesen tapadó olajfilmet hoznak létre a fémfelületeken, így a motor kopasvédelme maximális, az olajfogyasztást minimalizálja.

Agip F1 SUPERMOTOROIL SAE 15W-40

Elsőrendű minőségű, magas viszkozitás-indexű motorolaj, amely valamennyi szívó és turbófeltöltésú benzines dízelmotorhoz alkalmazható, személy- és kishaszon-gépjárművekhez egyaránt. Optimális motorkenést, kopás- és korrózióvédelmet garantál, szélsőséges vezetési feltételek esetén is. Többfokozatú, tehát bármely évszakban használható, vegyes járműparkhoz, katalizátoros típusokhoz is megfelelő motorolaj.

Agip SHD EXTRA SAE 15W-40 és 20W-50

Többfokozatú, nagyteljesítményű, télen-nyáron használható motorolaj, bármely nem feltöltött motorral működő, nyugati és keleti személygépkocsihoz, ahol a gépkönyvi előírás API SF/CC szintet ir elő.