Ékszíjak

OPTIBELT ékszíjak képviselete

ÉKSZÍJAK
A legegyszerűbb és legsokrétűbb hajtásátviteli elem. Hagyományos burkolt és a legkorszerűbb technológiával készült fogazott ékszíjak közül választhatja ki a géptípusnak legmegfelelőbbet.

MEZŐGAZDASÁGI SZÍJAK variatorweb_mezogazdasagi_optibeltK
Az agrárágazat gépeinek a legkülönfélébb hajtástechnikai megoldásait valósítja meg. A legismertebb alkalmazási módja a fokozatmentes hajtásátviteli elem, a variátorszíj.

AUTÓIPARI SZÍJAKautoipari szijmikrobordasautoipari
Speciálisan az autóiparnak fejlesztett hajtásátviteli termékek. Nagy fordulatszám átvitelére alkalmas fogazott és burkolt kivitelben kaphatók.
Jelenleg a fogazott kivitelt részesítik előnyben.

VARIÁTOR SZÍJAKvariator
ipari_variator
Az ipar és a mezőgazdaság számára kifejlesztett fokozatmentes hajtásátviteli elem, mely nyitott és burkolt kivitelben is kapható, az alkalmazott terület jellegétől függően.

MIKROBORDÁS SZÍJAKweb_mikrobordas_i
A laposszíj és az ékszíj előnyös tulajdonságait egyesíti. Az autóiparban használatos gépek, a háztartási gépek, és az egyéb nagyobb fordulaton működő gépek hajtásátvitelét valósítják meg a termékkel.

FOGASSZÍJAKwp_z_fogasszij_duplafogas_metrikus wp_z_fogasszij_metrikus wp_z_fogasszij_metrikus_pu
Szinkronhajtás átvitelére alkalmas csendes üzemű gépelem. Csúszásmentes vezérlésre alkalmas, hajtóművek, CNC gépek nélkülözhetetlen alkatrészei.
Többféle fogkialakítás, osztás is rendelhető.

LAPOS SZÍJAK, LAPSZÍJAKwp_in_egyeb_lapszij
Korábban nagyon elterjedt hajtásmód volt, melyek nagy tengelytávolságok áthidalására képesek. Alkalmas a forgásirányváltoztatásásra, viszonylag kis fordulatszámok mellett.

SPECIÁLIS HAJTÓSZÍJAKmuanyag_gombszij_i wp_front_quick_go wp_z_nut_t_link
Különleges hajtásátviteli módok megvalósításához alkalmazhatók. Extrém körülmények között is kitûnõen viselkednek.
Előnyük a könnyű szerelhetőség, és a tetszőleges hossz választék.

tovabb-webshopra